מישי בוטיק שוקולד MISHI CHOCLATE BOUTIQE
הסיפור שלנו, הסיפור המתוק של מישי בוטיק שוקולד, מתחיל בשנת 1979 כאשר מיכאל מישי בלוג הצעיר חוזר מהתמחות בשוויץ ופותח קונדיטוריה קטנה בקריית טבעון. בחלוף השנים, כאשר מגיע לארץ שוקולד איכותי, מתחיל מישי לייצר ולמכור גם פרלינים בעבודת יד. בשנת 2007 הופך המקום לבוטיק שוקולד. שנה לאחר מכן, ב-2008, נפתח במקום קורס השוקולטיירים הראשון ובין המשתתפים חתנו של מישי, דקל בלעיש, שעובד כיועץ משכנתאות בבנק גדול. הקורס מסעיר את דמיונו ופותח בפניו עולם מסקרן ויצירתי. דקל פורש מהבנק ומתחיל לעבוד באופן זמני בבוטיק השוקולד. מאותו יום הוא הופך לחלק בלתי נפרד מלב השוקולטרי. תוך זמן קצר מתקדם דקל לניהול העסק תחת כנפיו של מישי ובשנת 2014 מקבל ממנו את השרביט ויוצא לדרך עצמאית.
מאז ועד היום דקל מביא את פרשנותו האישית, בדגש על מסורת האיכות של הבוטיק, בחירה של חומרי הגלם הטובים ביותר בשוק ופיתוח מתמיד של טעמים חדשים. כחלק מהחזון, דקל מקפיד לעבור השתלמויות בחול ולהתעדכן בחידושים העולמיים בתחום השוקולד. בנוסף הוא מלמד את רזי המקצוע באחד מבתי הספר הקולינריים המובילים בארץ.
בשוקולטרי הקטן בקרית טבעון, דקל מייצר בעבודת יד חטיפים ומעדני שוקולד, ומציע מעל 40 סוגים של פרלינים בכול סוגי הטכניקות האפשריות. התוצרת מגיעה במגוון גדול של צורות וטעמים מהקלאסיקה במיטבה ועד טעמים מיוחדים מעוררי חושים. בבוטיק עצמו מתקיימות סדנאות בהן ניתן להכיר את עולם השוקולד ולהתנסות ביצירתו. בשנת 2020 הצטרפה לבוטיק השוקולד ליטל, ביתו של מישי ואשתו של דקל - יחד הם מובילים את הבוטיק ושומרים על מסורת רבת שנים, איכות בלתי מתפשרת והקפדה על חידוש מתמיד.
מישי בוטיק שוקולד היה ונשאר מהמובילים בארץ. מישי בוטיק שוקולד סיפור משפחתי מתוק.
שעות פתיחה
ראשון-חמישי 9:00-19:00 | שישי 9:00-14:00