דלג לתוכן העמוד
אנחנו עוסקים במטבח והתססה כבר כמעט עשור. מעודדים את בריאות האדם והאדמה דרך המזון שאנו צורכים והתהליכים שהוא עובר

אנחנו מאמינים בכוח הריפוי של מזון מותסס וכיצד הוא מסוגל לשפר את בריאות הגוף והנפש שלנו. הדרך הכי טובה להנות מהסגולות הבריאותיות של מזון מותסס הוא להכין אותו בבית ולא לצרוך קפסולות פרוביוטיות או מזון תעשייתי. בסדנאות שאנחנו מעבירים אנחנו מדברים על מהי התססה, ההיסטוריה והביולגיה של עולם ההתתסה, למה זה בריא לנו ולמה כדאי להכין בבית. בסדנא אנחנו מכינים מגוון מאכלים, בדרך כלל: כרוב כבוש, מלפפון חמוץ, לימון כבוש, קמבוצ'ה וסלסה מותססת - תלוי בעונה. כל משתתף מסיים עם צנצנות אותן הוא לוקח הביתה. בסוף הסדנא נגיש ארוחת צהריים מלאה, טבעונית ובריאה על טהרת ההתססה. אנחנו מפרסים מדי פעם סדנאות פתוחות וגם מעבירים סדנאות פרטיות למשפחות, חברים ובמקומות העבודה. נשמח לשמוע ממכם ולתאם לכם סדנא שתתאים בדיוק לכם. לינק להצטרפות לקבוצת ווטסאפ שקטה בה אנחנו מעדכנים על סדנאות ואירועים: http://chat.whatsapp.com/EeZbfc41PpU1HYKaZLapTQ


שעות פתיחה

בתיאום מראש